Desert dichisit - Spuma de branza

24/10/2012

Ce poate fi mai bun si mai bun decat un desert vessel pe o vreme morocanoasa? Iar noi ne-am gandit la o spuma pufoasa de branza, asortata cu jeleu de mango si capsuni. Un desert ususrel, asa ca dupa o masa imbelsugata.

 

De ce ingrendiente aveti nevoie?

 

·         Mascarpone

·         Ricotta

·         Crema de branza usoara si pufoasa ( noi folosim Philadelphia, sa fim sincere, pentru ca are aportul perfect de nutrienti)

·         Jeleu de fructe pregatit din mango, capsuni si zahar

·         Un piscot vessel pentru decor

·         Sos de ciocolata – cu cat mai mult, cu atat mai bine

 

Ce facem cu toate astea?

 

Spumam bine cele 3 tipuri de branza, pana se omogenizeaza complet si devin o spuma cremoasa si delicioasa. Nu, nu aveti voie sa o gustati inca! Trebuie sa mai rabdati cu stoinicie inca vreo 10-15 minute.

Intre timp, puteti pune zaharul intr-un vas tinut pe apa, la foc iute, in care se adauga fructele taiate cubulete si dupa 2-3 zbuciumari de fierbinteala, se lasa sa seada la racit.

 

Dupa tot zbuciumul asta, se amesteca si se toarna in cupe. Se orneaza cu piscotul vesel si cu sosul de ciocolata si se serveste, neaparat la o masa intre prieteni, inconjurati de voie buna si muzica de petrecere.

 

Pofta mare!

 
Vizite : 4916
 

Comentarii (2)

Lasa un comentariu

Campurile marcate cu * sunt obligatorii.
Restaurant

Restaurant traditional

A luat fiinta în anul 2005
în Cluj, sub conducerea unui
management cu peste 40 de ani
de experienta în domeniul
hotelier si al
alimentatiei publice...
Evenimente

Evenimente

Crama Haiducilor organizeaza:
- Mese Festive pentru Nunti, Aniversari, Seri Haiducesti;
- Evenimente Business;
- Evenimente Corporate;
- Petreceri private;
Cazare

Cazare

HOTEL DE ****
Pentru un sejur perfect
in Cluj Napoca
va recomandam
o vizita la
CRAMA HAIDUCILOR ...

Cosul meu

Cos de cumparaturi

0 Produse in cos,
in valoare totala de 0 RON