Mese Festive

 

 

Daca treci pe langa Restaurantul CRAMA HAIDUCILOR din curiozitate sigur vei intra, iar daca vei intra sigur te vei aseza la o masa si sigur vei gusta din bucatele noastre, daca vei  gusta din bucatele noastre sigur vei mai reveni!

 

Atmosfera creata de combinatia de lemn, lut si piatra care reda traditia tipic romaneasca este locul ideal pentru desfasurarea unor evenimente speciale si unice din viata noastra.

 

CRAMA HAIDUCILOR din Cluj  este locul potrivit pentru organizarea de mese festive:  botezuri, nunti idilice, seri haiducesti, aniversari. Restaurantul va pune la dispozitie 80 de locuri in interior iar pe intreaga durata a verii organizarea de mese festive se poate desfasura in exterior, in Gradini de vara a lui Pintea – cu o capacitate de 120 locuri, totul intr-o ambianta rustica unde te poti bucura de fascinatia culturii populare romanesti.

 

Pe langa organizarea de mese festive CRAMA HAIDUCILOR din Cluj este locul ideal pentru un pranz de afaceri sau pentru o cina romantica la lumina lumanarilor, este locul in care finetea, intimitatea serviciilor,  dar mai ales mancarurile apetisante creaza o atmosfera calda si totodata discreta care inspira si destinde.

 

 

Restaurant

Restaurant traditional

A luat fiinta în anul 2005
în Cluj, sub conducerea unui
management cu peste 40 de ani
de experienta în domeniul
hotelier si al
alimentatiei publice...
Evenimente

Evenimente

Crama Haiducilor organizeaza:
- Mese Festive pentru Nunti, Aniversari, Seri Haiducesti;
- Evenimente Business;
- Evenimente Corporate;
- Petreceri private;
Cazare

Cazare

HOTEL DE ****
Pentru un sejur perfect
in Cluj Napoca
va recomandam
o vizita la
CRAMA HAIDUCILOR ...

Cosul meu

Cos de cumparaturi

0 Produse in cos,
in valoare totala de 0 RON